hessumobiili

hessumobiili

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kynsiä ja hiuksia

Tuli eilen semmonen tunne, että tän blogin nimeks vois sittenki vaihtaa FAIL-blog.

Päivällä ajattelin lakkailla jotain kivaa kynsiini ja kivat niistä tulikin, kuten kuvasta näkyy. Maltoin myös tälläkertaa odottaa joka välissä riittävän kauana ennen seuraavaa kerrosta ja vielä lopuksi odottelin pitkän aikaa ennenkuin koskin käsilläni mihinkään. Sain kuitenkin todeta, että olisi korkea aika tilata uusia kynsilakkoja. Kaikki lakat tuntuu olevan jo niin vanhoja ja muutenkin huonoja, että eihän nuo koristeellisemmat kynnet tietenkään kestäny, vaan ne mukavasti liukuivat yhtenä massana irti kynnestä. Noh onneks violetit kynnet kuitenkin oli ihan hyvät niin vaihdoin vaan noiden koristeellisempien tilalle vaaleenpunaset lakkaukset. Ihan kivat ne on näinkin. 
Olisko jollain ideoita lakkoihin, millanen setti kannattais tilata, kun ei viitsis hirveesti rahaa käyttää, mut ois kiva pari laadukasta saada ja mielellään jotain millä ois helpompi koristella? Ite mietin tällasta, missä tulee sekä normi siveltimet, että mikrokärki jokaiseen. Onko kokemuksia näistä?

http://www.lashlovers.fi/fi/shop/effect+nail+design+kits/effect+nail+design+kit-groove

Sitten päästään siihen todelliseen epäonnistumiseen, joka siis tapahtui myös eilen. Kaverini tuli luokseni ja meillä oli suunnitelmissa tehdä molempien hiuksille jotain. Leikkasin hienosti keittiösaksillani kaverin latvoista huonot pois ja samalla vähän suoristin leikkausta. Ei hätää, hiustenleikkuu sujui hyvin ja kaveri tykkäs. Sitten alotettiin värjäämään molempien hiuksia. Kaverille vähän edellistä väriä vaaleempaa ja miulle tummaa violettia. Kaverin tukkaan ei tarttunu mitään, paitsi juuret saatiin nätisti vaaleemmiks, joten päädyttiin pistää sen hiukset kuitenkin mustaks. Ja niistä tulikin tosi kivat! Sit miun hiusket värjättiin ja ihmeteltiin miks se väriaine on niin löysää ja vaaleeta. Levitettiin se kuitenkin koko päähän ja annoin sen puolituntia vaikuttaa, kunnes totesin ettei miun tukassa oo tapahtunu mitään. Kattelin hetken purkkeja joita olin sekotellu ja kappas kummaa, olin laittanu seokseen hoitoainetta itse väriaineen sijaan...! Eiku kauppaan ja uus väri päähän ja toinen kerta onnistu vähän paremmin. 

Sille on syynsä, miks värjätessä kannattaa olla huolellinen ja kattoo tarkkaan mitä purkkeja sotkee keskenään. Ja koska kyseessä olen minä, niin tää ei oo mitenkään uutta tai yllättävää, joten seuraavaa kertaa odotellessa. :D


Ammattimaista hiustenleikkuuta, tervetuloa leikeltäväksi!


Miun uus tukka! Hämärässä näyttää mustalta, mut valosassa näkyy selkeesti violettia. Tykkään :)


Taas kuva parvekkeelta. Ootan kovasti et tuo silta valmistuu ja pääsen kätevästi pyörällä siitä kouluun ja kaupunkiin!


Terkuin ystävänne hessumobiili


3 kommenttia:

  1. Silta kääntyi tänään ensimmäisen kerran, joten lähellä jo ollaan! Timohan touhuaa nyt sen parissa. :)

    VastaaPoista