hessumobiili

hessumobiili

tiistai 26. elokuuta 2014

Suuntana media-ala?

Olen tässä pohdiskellut mihin suuntaan tätä blogia veisin ja nyt tuntuu siltä, että ehkä kuitenkin siirryn enemmän tuonne mediajuttujen puolelle näissä päivityksissä. Toki en ota mitään tarkkoja linjauksia minkään kanssa, koska jos tekee mieli kirjottaa jostain muusta niin sitten kirjotan :D Mediajutuilla tarkotan pääasiassa videotuotannon puolta ja siinä lähinnä kuvauksen ja editoinnin maailmaa. 

Aloitin siis vuosi sitten 2013 syksyllä opiskelemaan Karelia amk:ssa viestintää. Koko vuosi meni pohtiessa ja punnitessa vaihtoehtoja, tuo koulu ei tuntunu omalta jutulta. Vähän semmosta liirumlaarumia oli se, mutta ei siitä sen enempää. Nyt tulevan talven tavoitteeksi olen itselleni asettanut tulevaisuuden suunnitelmien kartoittamisen. Yritän panostaa videohommissa kehittymiseen ja ilmottauduin myös kansalaisopiston viittomakielen kurssille. Ajatuksena siis vähän kartottaa myös kiinnostusta siihen suuntaan. Eli jos ei media-ala niin ehkä sitten viittomakielentulkin koulutus? Aika näyttää mihin suuntaan lähden vuoden päästä.

Jatkossa täältä saatte siis seurata edistymistäni videontekijänä ja toivottavasti annatte töistäni ja tekemisistäni kommentteja ja palautetta. Tämä blogi olkoon näin osa motivointi-kannustus-rinkiäni, jota tulevaan talveen ja tulevaan itsenäiseen opetteluun tarvitsen.

Nyt ennakkomainoksena linkki DINAn artistisivuille, käy kuuntelemassa ja tykätäkkin saa. Enää ei kauaa, kun sinne ilmestyy artistin ensimmäinen musiikkivideo, joka on minun käsialaa. Odotan julkaisua innolla ja sitten kirjoitan tänne siitä projektista!
Hessumobiili kiittää :)


2 kommenttia:

  1. Pikkusiskolle oli pakko vinkata tästä sinun blogistasi oitis, sillä hän aloitti juuri opinnot audiovisuaalisessa viestinnässä ja tämä sinun media painotteinen blogisi varmasti kiinnostaa häntä! :)

    VastaaPoista