hessumobiili

hessumobiili

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Uudet tuulet puhaltavat

Kuten kerroinkin, olen keskeyttämässä kouluni vuoden opiskelun jälkeen ja toivottavasti löydän pian jonkin työpaikan. Syksyn uudet tuulet eivät nyt näemmä jää vain siihen, sillä saatiin Joensuun Elliltä eli opiskelija-asuntoja vuokraavalta osakeyhtiöltä asuntotarjous, joka kuulosti oikein hyvältä. Tänään sit irtisanottiin nykyinen asunto ja jo kuukauden päästä pitäisi tavarat roudata uuteen kotiin. Jännää tästä tekee se, että päästään näkemään uusi asuntomme vasta muuttopäivänä! Ollaan onneksi kuultu paljon positiivista kommenttia talosta ja asunnoista, että luottavaisin mielin ollaan siihen muuttamassa. Ja jotta muutoksia ei olisi liian vähän niin allekirjoitin vielä helluntaikirkon eropaperit ja siirryn pian virallisesti Joensuun Vapaaseurakunnan piiriin. 

Mie siis uskon Jumalaan ja ajattelen, että olisi hyvä kuulua samaan seurakuntaan miehen kanssa ja tästä syystä siirryn vapiksen puolelle. Seurakunta parhaimmillaan merkitsee miulle perhettä ja ystäviä, joiden lähellä on hyvä olla, joiden kanssa saa jakaa elämän ilot ja surut ja joiden luokse oon aina tervetullut. Seurakunnasta puhuessa tarkotan aina ihmisiä, vaikka usein monilla seurakunta ja kirkko sanoina tahtovat mennä sekaisin. Miusta on kuitenkin tärkeetä muistaa, että kirkko ilman seurakuntaa on vain tyhjä rakennus, kun taas seurakunta ilman kirkkoa on perhe ja yhteisö. Kirkkoon tullaan ja seurakunta kokoontuu (lue: perhe kokoontuu). 

Liityn nyt siis Joensuun Vapaaseurakuntaan ja toivottavasti "vapispossesta", niinkuin sitä porukkaa kutsutaan, löydän oman paikkani. Tähänasti ainakin oon kokenu olleeni tervetullut joukkoon. Vapiksen ihmisiä arvostan eritoten siinä, että he ottavat kaikki ilolla vastaan, siihen porukkaan on ollu helppo päästä mukaan ja ainakin nuorilla on hyvä yhteishenki. Kaikki tuntuvat puhaltavan yhteen hiileen ja kaikki ovat samaa mieltä siitä, että jokainen ihminen on arvokas, niin Jumalan kuin seurakunnankin edessä. Ja tämä myös näkyy ihmisten käyttäytymisessä. Vapiksella halutaan tukea jokaista olemaan oma itsensä eikä ketään haluta survoa samanlaiseen muottiin. Itseasiassa, jos haluaa tavata omaperäisiä ja outoja ihmisiä, on Joensuun Vapaaseurakunta oikee yhteisö, mistä löytää todella erikoista porukkaa. Ja just siks se porukka on niin ihana ja ainutlaatuinen ja sovin sinne mainiosti. Outo kun olen itsekkin. Puhun tässä nyt pääasiassa vapiksen nuorista, koska heidät tunnen parhaiten.

Mieheni teki joskus vastamainoksen vapikselle :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti