hessumobiili

hessumobiili

torstai 9. lokakuuta 2014

Esittelyvideoprojekti

Tänään käynnistyi jo aiemmin mainitsemani esittelyvideoprojekti. Tavattiin asiakkaan kanssa ja keskusteltiin heidän toiminnasta ja videon käyttötarkoituksesta, tavoitteesta, kohderyhmästä ja sisällöstä. Oli oikein mukavaa porukkaa ja palaveri oli tuottoisa. Jäi sellainen maku, että taidettiin jopa ymmärtää toisiamme ja visiot kohtasivat.

Videon tilaajana on Joensuun Setlementti Ry ja tarkoituksena tehdä esittelyvideo heidän toiminnasta ja arvoista. Projekti vaikuttaa mukavalta ja tietysti motivaatiota tämän tekemiseen nostaa se, että voin miettimättä seistä heidän arvojensa ja toimintansa takana. Hienoa saada antaa oman työpanoksensa näinkin upeaan työhön, mitä tämä yhdistys tekee Joensuussa. 


Tämmöiset virallisemmat projektit on vähän normaalia jännempiä tehdä. Vastuu ja paine onnistumisesta on ihan eri kuin kaverin kanssa tehdessä. Eniten jännittää toimiiko kommunikaatio vai ymmärränkö asiakasta/tilaajaa ihan väärin. Tässä projektissa kuitenkin onnekseni myös mieheni on mukana ja hän kokeneempana ja ammattitaitoisempana osaa tätä kommunikaatioihmetystä vähän paremmin ajatella. Ja toki myös tilaajan puolesta yhteistyöihmiset vaikuttavat aivan ihanilta ja heidän ajatuksensa kuulostivat hyviltä, joten en usko, että tämän kyseisen projektin kohdalla väärinymmärryksiä tulee. Mutta yleisesti muuten vieraiden ihmisten ja oikeiden yritysten kanssa työskentely vielä vähän hirvittää. Jotenkin nyt täytyy vain uskaltaa ottaa näitä projekteja vastaan, tarttua haasteisiin ja viedä omaa ammattitaitoa eteenpäin. 

Sitten asiasta kukkaruukkuun ja murokulhoon, pahoittelen ja harmittelen, ettei nämä tekstit ole hetkeen oikein omia valokuvia sisältäneet, kun meidän vanha photoshop ei ole enää olemassa, joten en pysty käsittelemään kuvia enkä muuttamaan niiden kokoa oikeaan. Uuden hankinta on kyllä ajatuksessa, mutta tässä nyt on muuton myötä jostain syystä ollut hieman muita hommia listalla sen edellä. Myös uuden tietokoneen hankinta on listassa (!), kunhan tuo omenafirma julkaisee uusia juttujaan ;) 

Loppuun uusin löytö musiikkirintamalta, en oo ehtiny vielä artistin muuhun tuotantoon juuri tutustua, mutta tämä yksilö on päässyt soimaan kodissani jo useita kertoja. Kerrankin mukavan rauhallista ja riisuttua, mutta silti kuunneltavaa fiilistelymusiikkia. 


Hyvää tulevaa viikonloppua kaikille!
- HESSUMOBIILI

3 kommenttia:

 1. Ei vitsi, siistiä että oot saanut tuollaisen oikein virallisen homman! Kuulostaa mielenkiintoiselta koko setlementti, joskin nimi on aika harhaanjohtava, kun piti aivan käydä katsomassa että minkäs sementtifirman arvoihin sä voit samastua.
  Photoshopin tilalla voi käyttää esim sumopaintia, jeejee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kieltämättä :D lisäinformaatiota yhdistyksestä saat kohta videon muodossa ;) katotaan jos kuitenkin siellä valetaankin sementtiä..

   Ja pitääpä kurkata tuo sumopaint, mikäli on omenan kanssa yhteistyökykyinen? Kiitos vinkistä!

   Poista
  2. Oon käyttäny sumopaintia lähinnä jos oon vaik jonkun muun koneella jossain mummolassa tms. Eli paremman puutteessa :)

   Poista