hessumobiili

hessumobiili

maanantai 6. lokakuuta 2014

Lauantai - kuvaukset

Lauantain kuvauspäivä alkoi 9:30 aamulla ihmisten ja tavaroiden keräämisellä kyytiin, ajettiin puoli tuntia kohti kuvauspaikkaa ja mentiin kauppaan ostamaan evästä. Kassalla hoksasin, että jotain hyvin tärkeää oli unohtunut. Koko porukasta kukaan ei ollut huomannut, että unohdettiin hakea kuvauskalusto kyytiin... :D Ajeltiin siis pieni ylimääränen lenkki ennen perille pääsyä.

Kuvauspaikasta en voi vielä kertoa mitään, mutta ihana se oli ja juuri sopiva tälle videolle. Saatte nähdä sitten, kun video valmistuu! Mukava päivä oli ja yleensäkkin antoisa projekti, kun kerrankin tekemässä on muitakin kuin minä yksin. Videon käsikirjoituksen teki Perttu, jonka kanssa yhdessä vielä paranneltiin sitä ennen kuvauksia ja Perttu myös kuvasi ja tulee editoimaan tätä minun kanssa. Tässä vaiheessa projektia ainakin tuntuu, että meillä on tosi hyvin osunu visiot yhteen ja juuri sopivalla tavalla taidot ja näkemyserot täydentäny toisiaan, että on ollu tosi sujuvaa työskennellä yhdessä. Lisäksi meillä oli kuvauksissa apuna yksi avustaja, jonka läsnäolo oli kyllä korvaamaton. Hän hoiti valaistusta ja oli muutoinkin lisäapuna missä milloinkin tarvittiin. 

Tykkään tosi paljon yksin työskentelystä ja siitä, että saa itse päättää miten asiat tehdään, mutta nyt kyllä oli niin mukava tiimi, että tämähän voittaa mennen tullen yksin tekemisen! Ei olis yhtään huono ajatus pyrkiä useemminkin tekemään videoprojekteja isommalla porukalla. Porukassa tehdessä myös riski epäonnistua, tehdä ratkasevia virheitä, pienenee huomattavasti. Ja jos joku kuitenkin menee pieleen, ei tarvitse kantaa vastuuta yksin. 


Tämän tekstin tarjosi
HESSUMOBIILI

Ps. jos kiinnostaa niin artistin (kenelle tätä videota tehdään) instagrammia voi seurata @dinamusicofficial

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti