hessumobiili

hessumobiili

perjantai 3. lokakuuta 2014

Pahvilaatikoita ja uusia projekteja

Hiphei muutto suoritettu, nyt vielä täytyy voittaa nuo pahvilaatikot ja saada uusi koti kuntoon. Tämä kämppä oli kuin olikin ihan mukiinmenevä, jännittihän se tulla muuttopäivänä ensimmäisen kerran katsomaan millaseen asuntoon sitä on muuttamassa, mutta yllätys oli positiivinen. Ainut selkeä miinus on pikkuruinen wc, josta ei löydy mitään kaappi- tai hyllytilaa, mutta onneksi sekin on korjattavissa.

Sitten katsaus tähän syksyyn. Muutama uusi projekti on taas videopuolella tiedossa, joista toinen on jo käynnissä. Tiedossa siis uutta musiikkivideota, taas! Kuvauspäivä on huomenna ja tarkoituksena kuvata koko pätkä yhden päivän aikana ja pärjätä melko pienellä editointivaivalla. Toinen projekti, joka starttaa ensi viikolla, on esittelyvideo eräälle hankkeelle. Siitä sitten enemmän, kun itsekkin olen viisaampi. 

Ja arvatkaas mitä juuri muutama minuutti sitten tapahtui!! Mentiin hölmöt varaamaan äkkilähtö jo muutaman viikon päähän. Etelä kutsuu, tälläkertaa oikea turistirysien kuningas, Gran Canaria! Matkan tavoite: rentoutuminen. 



Pahvilaatikoiden valtakunnasta teitä tervehtii
HESSUMOBIILI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti